Takk for at du betalte 130 kroner for å sitte på mobilen – i en kinosal.

Hei du jente på rad to i en nesten fullsatt kinosal. Ja, du på sete 9 som hadde bestemt deg for å se på Mockingjay klokken kvart over 9 på Kino City i Drammen i kveld hvor du fant ut at det mest geniale å gjøre i en kinosal var å ta selfies, med blits…. Ja, jeg så deg. Ja, jeg syns det var irriterende, og nei, jeg skjønte ikke behovet. Samtidig skal det sies at jeg fant det veldig fasinerende at av alle steder du kunne sitte GRATIS å sjekke snapchat, facebook og sende melidinger så valgte du å betale for en plass i en kinosal. Du kunne ha sittet/lugget/stått på så mange andre roligere steder. I en seng, på et fortau, hengt i ei lyktestolpe som en coala, you name it! I stedet velger du å betale 130 kroner for å sitte i en kinosal og irritere 150 andre mennesker…Er nesten så jeg vi gi deg applaus. Bare synd at jeg endte opp med å lage en blogg i stedet… Men ja, takket være deg og din velfungerende blitz sitter jeg her og ikke en gang husker halvparten av filmen og lar nå all agresjon som jeg egentlig tenkte å gi deg under filmen gå til denne vesle bloggen. – Bae hyggelig. Tror det hadde vært kjedelig for oss begge å ha en lang diskusjon om viktigheten av snapchat i en kinosal med 150 andre lyttere. I stedet vil jeg trolig i morgen komme til å skaffe nye billetter, kanskje (hvem vet) er jeg heldig og får med meg den andre halvdelen av filmen, den jeg ikke fikk med meg nå, men da sittende på rad 1.

Du skjønner, heldig vis for meg har evolusjonen gjort slik at jeg har øyne som peker framover, noe som gjør at jeg ser svært lite av det som skjer bak meg. Har flere ganger irritert meg over dette, men aldri tenkt over hvor praktisk det er når man sitter i en kinosal. Eneste problemet jeg da har er at jeg trolig kommer til å ha ca 100 personer som sitter bak meg noe som bringer meg til to andre jeg vil si takk til. Så her kommer det: takk til dere to gutta som satt på rad 4 og lekte komentatorer under filmen. Ja, hovedpersonen er jente, godt observert av dere. Nei, Peeta er ikke død, enda bedre observert av dere. Ja, President Snow er slem, det var han faktisk i de to forrige filmene og.

Så en avslutning på denne lille irritasjonstalen: Klarer du ikke å se film uten å sitte på mobilen eller holde kjeft, så egner du deg ikke i en kinosal.

– Takk.

Legg igjen en kommentar